The Blog

Maar je bedoelt opnieuw zichtbaar maken in Windows Update, dan alles dat je nog niet wilt installeren weer verbergen, en dan installeren wat je wel wilt installeren. Ik dacht dat je met “alles tegelijk terugzetten” opnieuw installeren bedoelde. Nog een mogelijkheid is dat Microsoft zegt wat de beslissende factor is, maar dat is té gemakkelijk, zullen ze denken.

Je kunt vanuit Knipprogramma daarna een volgende schermafbeelding maken of de screenshot opnieuw maken als hij niet naar wens is. Knipprogramma verschijnt weer op de voorgrond met het gemaakte screenshot. Op de werkbalk bovenaan staan nu extra knoppen, waaronder ‘Opslaan als’ om je screenshot te bewaren. Stel in de linker keuzelijst van Knipprogramma in of je een rechthoek, een venster, het volledig scherm of een vrije vorm wilt vastleggen.

Printscreen Met De Printscreen Knop

Het voordeel van het direct opslaan is dat je altijd nog de beschikking hebt over een eerder gemaakte Printscreen om eventueel voor meerdere doeleinde te gebruiken. In privégebruik, kun je dit natuurlijk ook gebruiken, als je iets wilt versturen naar een vriend of familielid. Als je ergens bijvoorbeeld niet uitkomt, dan kun je een screenshot maken van het onderwerp en via e-mail versturen. De toetsencombinatie Windows + ALT + S zal een venster openen waarbij u zelf aan kunt geven hoe groot de screenshot moet worden. Hier kunt u zelf een vlak kiezen waar u een screenshot van wilt maken. Wanneer je alleen de PrintScreen-knop intoetst, dan gebeurt er niets.

Op basis van deze functies vond ik het niet de moeite om over te stappen als je nu Office 2019 hebt. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke keuze. Houd er rekening mee dat telefonisch activeren ongeveer 10 minuten duurt. Tijdens dit gesprek moet je vele nummers intoetsen en dit later ook weer doen in het Office activatiescherm.

  • Je kunt deze via een formulier dit formulier.
  • Het is dus verstandig om eerst na te gaan welke versie jouw kind wil hebben en welke versie zijn vrienden hebben.
  • Klik vervolgens met je linkermuisknop op plakken.
  • Schakel nu de onderstaande twee opties 4 en 5 uit.

Enkele banken werken niet op bovenstaande manier, maar met een lijst van codes. Als u wilt internetbankieren krijgt u die per SMS toegestuurd, of in sommige gevallen heeft u een losse lijst liggen. De methode via SMS is vanzelfsprekend veiliger omdat u geen lijst thuis hoeft te bewaren. Het office pakket werkt niet want bij registratie komt “code al gebruikt”. Oplossing gevraagt aan Softload maar na een maand nog geen enkele reactie. En als het even kan ook mijn MS office installatie niet verliezen.

Bug In Nieuwe IMAP

Stappenplan om te installeren is gedateerd, dus her download nu en der ging het een beetje anders, maar niet veel anders. Windows kan zelf als de image uitpakken, dus Winrar of Winzip waren niet nodig. De optie “activeren zonder account” was er niet, daarom heb ik “ik heb een productcode” aangeklikt, wat de juiste optie bleek te zijn. De kern van de zaak is de product key en die werkt. Aangezien het mogelijk is om bijvoorbeeld Word- en Excelbestanden van kwaadaardige code te voorzien, raden we het af om deze versie nog te gebruiken.

Vanaf nu worden schermafbeeldingen automatisch in de map Schermafdrukken geplaatst, in je Dropbox-map. Heb je een mooi screenshot gemaakt en wil je het delen met andere mensen? Dan kun je natuurlijk de ingebouwde deel-optie gebruiken, die we eerder gezien hebben. Ben je klaar om je schermafbeelding te maken? Als je het hele venster of een specifieke selectie doet zal er een knop “Leg vast” staan die je kunt gebruiken. Lonneke, Is het woord prt sc met een vierkantje omlijnd?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website