The Blog

Op 30 november 2020 stopte Microsoft Teams – de vergaderapplicatie van Microsoft – al met de ondersteuning van IE11. In augustus 2021 volgen de andere Microsoft 365-apps. Gebruikers kunnen een ‘verminderde gebruikservaring’ ervaren of niet meer verbinden met IE11 als ze de Microsoft 365-diensten gebruiken.

  • Voor degene http://driversol.com/nl/drivers/printers/microsoft/epsonlx-1170 die nog extra beveiligd willen werken en al jou gebruikten apps te downloaden zijn via de Microsoft store dan is S mode handig.
  • Een upgrade is wanneer u van OS-versie verandert, bijvoorbeeld van Windows 10 naar Windows 11, of wanneer u een upgrade uitvoert naar een hogere editie binnen dezelfde OS-versie .
  • Je Windows 11-computer schoonhouden hoeft geen lastige taak te zijn.

Is het niet om informatie-uitwisseling te stroomlijnen dan is het … 20 of 25 lijkt het maximum te zijn aan tabbladen dat de browser kan openen. Open er nog een paar meer, en Edge hapert, loopt vast, crasht, of brengt in sommige gevallen zelfs het beruchte blue screen of death op je scherm tevoorschijn. We leggen in dit artikel uitgebreid uit welke mogelijkheden je hebt met de OneNote-integratie in Edge. Dat maakt Edge op dit moment nog niet erg handig – de browser wordt ongetwijfeld praktischer ‘in de herst’, want dan moeten de plugins wel klaar zijn volgens Microsoft. Wat snelheid of kracht betreft moet je het niet van Vivaldi hebben.

Ook op de ASUS Nexus 7 werkt het door de standbyknop en volumeknop tegelijk voor één seconde in te drukken. De schermafbeelding verschijnt dan bij de melding in de balk. Daarna verstuur ik de schermafbeelding van mijn tablet via een mailtje. Druk dan in stap twee gelijktijdig op de Crtl- en F5-knoppen om een screenshot te maken. Bovenstaande methode maakt een kopie van alles wat op het moment op jouw scherm zichtbaar is. De schermafdruk wordt in png-formaat opgeslagen, zodat je het bijvoorbeeld kunt doorsturen via Gmail of WhatsApp.

LEG JE BESTE GAMEMOMENTEN VAST

Snagit is een handig programma dat je kunt downloaden om screenshots op je Windows laptop of Macbook te maken. Je kunt ook commentaar toevoegen met pijltjes en figuren. Pas de afbeeldingen in grootte aan en voeg special effects toe.

Van mij mag letterlijk in het artikel de stappen worden opgenomen dat je een WebDAV access token moet genereren en invullen wanneer je een netwerkschijf instelt. Hoe logisch het ook is, wanneer je letterlijk de stappen volgt kom je er niet uit. Want er staat nergens iets over een WebDAV access token. Je kunt alle gebruikersnamen van je STACK terugvinden in jouw controlepaneel. Ga hiervoor binnen je controlepaneel naar het tabblad ‘STACK’ en klik aan de rechterzijde op ‘Beheren’, gevolgd door ‘Wachtwoord resetten’. Eenmaal toegevoegd gebruik je STACK net als een gewone harde schijf / mount binnen Finder / MacOS en verplaats je jouw bestanden hiervandaan of hiernaartoe.

Welke Browser Is Geschikt Voor Windows 10?

Mensen doe je ogen open, de winkels willen ze echt kwijt pfffff. De extra’s zijn niet zodanig dat deze noodzakelijk zijn. De updates zijn voor Win10 t/m 2023 beschikbaar en worden normaal gesproken ook geïnstalleerd. Mee eens dat laptops die nu verkocht worden en geschikt zijn, een sticker moeten hebben van win11.

De TPM staat los van de rest van het systeem waardoor de gegenereerde code niet veranderd kan worden door virussen of andere malafide software. Ten tweede zien we dat DirectX 12 of hoger nodig is om het goed te laten draaien. Dit betekent dat oudere videokaarten niet of niet goed zullen werken met Windows 11. Waarschijnlijk zal het mogelijk zijn om het met een beetje sleutelen aan de praat te krijgen, maar dit zal na verwachting niet volledig stabiel werken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website