The Blog

Staat er een grote versie update voor Windows 10 klaar? Houd er dan rekening mee dat het bijwerken meerdere uren kan duren. Doe dit ’s nachts of wanneer je jouw computer enkele uren http://driversol.com/nl/drivers/via/ niet nodig hebt.

  • Klik er dan met de rechtermuisknop op en klik opTerugzetten.
  • Door in de verkenner links boven op het item “Snelle toegang” te klikken ontstaat er rechts een goed overzicht met alle recent geopende items.
  • Deze code betekent dat het updaten werd verstoord.

Het gaat hier om zes emoji die verschillende huidtinten en verschillende kleuren haar hebben. Daarbij hebben ze allemaal een baard die bij hun haarkleur matcht, prachtig toch? Timr is beschikbaar voor iOS, Android, Blackberry, Windows Phone en in de browser.

Adobe is al langer bezig om de Flashplayer die als sinds 1996 in WIndows standaard aanwezig is uit te rouleren. Windows 10 21H1 is dan ook de eerste versie waarin de flashplayer niet meer te vinden is. Voor de oudere Windows versies komt er ergens in juli nog een speciale patch uit die de resterende Flashplayers verwijderd. Dit is mogelijk omdat het moderne HTML 5 de functie van flashplayer overneemt en daarbij niet alleen sneller maar vooral ook veiliger is.

Mocht Je Meer Informatie Willen Over Microsoft Windows 11? Neem Dan Gerust Contact Op! Tel: 088 6334336

De oude versie was voor een scherm voor 800×600 resolutie en alles werd erg klein op 1080p dus heb ik nieuwe versies gekocht en die erop gezet. Ik dacht gewoon weer hetzelfde te doen als met XP. Heeft daar 10 jaar probleemloos gefunctioneerd.

Maar het werkt wel in de meeste games , apps of programma’s zoals excel, word en powerpoint. Met de gratis app van Icecream Screen Recorder kun je zowel een screen capture als een schermopname in Windows 10 maken. Als je niet het volledige beeldscherm wil opnemen, kun je ook een bepaald gebied selecteren. Het is mogelijk om geluid, webcams en webinars op te nemen en je kunt annotaties toevoegen op je scherm.

Retailsoftware In Veranderlijke Tijden Voorop Lopen Met Een Low

Klik daar op de knop Instellingen wijzigen om defragmentatie aan te zetten of deze uit te zetten. En als in jouw computer een ssd-schijf zit, dan is het zelfs af te raden want het defragmenteren van een ssd leidt tot overmatige slijtage. Windows begint dan te schrijven in het lege stukje op de schijf dat net vrij is gekomen.

Afhankelijk van welke beamer je hebt, kan je de beamer aansluiten via VGA , maar modernere beamers hebben ook vaak een HDMI-aansluiting. Met sommige projectoren kunt u ook een verbinding maken via een netwerk. Hierdoor kunt u een presentatie via het netwerk geven als u zich niet in dezelfde ruimte bevindt als de projector. Raadpleeg de documentatie bij de projector of neem contact op met de fabrikant om te weten of uw projector voorzien is van een netwerkfunctionaliteit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Your Comment*

Name*

Email*

Website